Ne sustinem clientii – companii private, institutii publice si organizatii non-profit, sa devina mai eficienti, sustenabili si inovatori.

Despre noi

Institutii mai bune, rezultate mai bune.

Intr-o lume aflata in schimbare rapida, avem expertiza pentru a ne ajuta colaboratoriii sa tina pasul.

Lucram alaturi de colaboratorii nostri ca o singura echipa cu ambitia comuna de a obtine rezultate extraordinare, a depasi mereu limitele si de a actualiza si redefini industriile. Completam expertiza noastra personalizata si integrata cu un ecosistem vibrant, deschis spre inovatie, pentru a oferi rezultate mai bune, mai rapide si mai durabile. Angajamentul nostru, transmite talentul, expertiza si cunostintele noastre organizatiilor care abordeaza provocarile zilelor noastre, in dezvoltare economica, mediu, agricultura si digital.

Echipa GM INVEST este pregatita sa va sustina pe intregul parcurs al calatoriei dumneavoastra fiind formata din consultanti cu experienta in elaborarea, implementarea si monitorizarea proiectelor cu finantare europeana. Astfel, va stam la dispozitie pentru a identifica oportunitati adecvate nevoilor, precum si de a aduce plus valoare in compania dumneavoastra, facand posibila dezvoltarea economica a Romaniei, in ansamblul sau.

Accesarea si implementarea fondurilor europene, ofera o oportunitate importanta de crestere, si presupune, totodata, o serie de provocari, ce se pot transforma in amenintari reale daca nu sunt identificate si administrate corespunzator.

Prin serviciile oferite, echipa noastra isi doreste sa contribuie la cresterea competitivitatii mediului de afaceri regional si la imbunatatirea performantelor institutiilor publice. Viziunea noastra presupune realizarea si promovarea cu succes a proiectelor, contribuind direct la cresterea nivelului de trai si la dezvoltarea durabila a comunitatilor.

Astfel, fiecare proiect ne ofera ocazia de a transforma, prin viziunea clientului, ideea de business in realitate.

ETAPELE COLABORARII CU GM INVEST

CONSULTANTA
CERERE DE FINANTARE
ORGANIZAREA PROCEDURILOR DE ACHIZITII
IMPLEMENTARE

SOLICITA CONSULTANTA CU UNUL DINTRE EXPERTII NOSTRII